Hedlundss

4 favoritbloggar
 
Margaux, hittade hennes blogg via Josefin Dahlberg när de var på en yogaresa tillsammans och blev totalt förälskad i hennes blogg! Det var endast några veckor senare hon gick ut på sin blog att hon var gravid och därefter följde jag hennes slaviskt. Margaux blogg är full av energi och glädje och hon lägger ut bilder på allt och ingenting vilket jag älskar, hon har grymt cool stil och blir så inspiererad! Även nu för några dagar sen födde hon sin son<3 grattis, det ska bli så kul att forstätta följa henne! Checka hennes blogg HÄR!
 
 
Sofia, hennes blogg hittade jag faktiskt genom att hon kommenterade min, roligt va? Tycker henns blogg är extremt unik och känns väldigt personlig där hon delar med sig om hennes vardag, hon ger den här känslan som att man redan känner henne via bloggen! ock är hennes blogg under renovering just nu vad jag förstår ska bli så spännande att se resultatet! Jag vet att ni kommer gilla hennes blogg lika mycker som jag<3 Checka henns blogg HÄR
 
 
Jag tror ni flesta vet att jag totalt älskar Tuva, jag har tipast om hennes många gånger men tycker liksom inte att mna kan få nog? Hon delar med sig om allt jag önskar i en blogg, lite mat, mycket kläder och lite kärlek! Hon inspirerar mig med hennes uniska stil och får mig alltid att känna att jag kan mer! Hon peppar via sina personliga inlägg och ger fantastiska vegan recept! Hur kan man inte älska denna blogg? Checka hennes blogg HÄÄR 
 
 
Jag måste ju få tispa om min Sofia också, Sofia är inte bara en av mina bästavänner utan även hon inspirerar mig varje gång! Hon visar mod, hon ger alltid sitt bästa och hon driver en grym blogg! Sofia är en riktig kämparglöd, hennes blogg är full av cafer, mat och mest av allt fashion! Hon mixar till en perfekt blandning och tycker vekligen att ni ska kika på hennes blogg just nu då hon är i Lissabon! Det kommer komma grymma bilder! Checka hennes blogg HÄÄR
2 reafynd!

 

 

Igår var jag på stadsmissionen i hopp om att hitta en golvlampa men lyckades få tag i denna skönhet, tidigare har jag snott en köksstol från mina föräldrar. Igår ändrades det jag gick in och såg denna stol på engång och som ni ser kostade den endast 30kr helt sjukt!

 

Äntligen hittade jag min favorit bh i en vit nyans, jag har alltså levt ett liv utan en vit bh. Jag hatar verkligen bh:ar som skaver och ger ett obehagligt tryck (då det ger mig lite panik) men denna sitter verkligen helt perfekt! Och även denna kostade 50kr älskar att göra lyckade reaköp.

 

!Enjoy!

Captive for 18 years
 
Jag har sett en av de bästa dokumentärena på netflix enligt mig, jag faller lätt för kriminell dokumentärer då de fattar verkligen mitt intresse. Denna dokumentären är faktiskt inte första gången jag hör den då en podd jag lyssnade tog upp detta fall, fallet handlar då om Jaycee Lee Dugard som blev kidnappad när hon var 11 år gammal och kom inte hem först 18 år senare. Detta fall är så intressant för att hon vistades endast en timme hemifrån och det hon visades för samhället hela tiden men alla trodde enast att hon var en vän till kidnapparen, kidnapparen var en man och en kvinna som kidnappade henne för att få barn. Jaycee fick sitt första barn när hon var 14 år gammal och två år senare fick hon sitt andra. 
 
Jag har gett er ett litet smakprov jag vill verkligen inte berätta allt för ni måste verkligen kolla på den, i dokumentären får man följa hur familjen aldrig ger upp hoppet, som sagt så är jag verkligen sucker för dokumentären men jag tror även att ni som inte tycker om dokumentären kommer tycka om den! Man får följa genom olika interjuver som har haft relationer till Jaycee och till kidnapparen Garrido, den är cika 40 minuter och totalt värd 40minuter av ditt liv. För mig skapade den lite irritation och jag blev lite obehagad under vissa ögonblick och jag började googla massor efteråt. SE DEN!
 
!Enojy!