Hedlundss

Jeans with White
Jeansjacka- H&M   Topp- Topshop  Jeans- Pull&Bear  Skepparmössa- Bikbok  Tygpåse- Skolan 
All kärlek till Köpenhamn
 

Äntligen hemma, äntligen utvilad och så lycklig över att jag och Sofia fick chansen att genomföra den här resan. Vi har haft så otroligt roligt där vi bara har ätit massa bruncher på bland annat Mad&kaffe, grød och sallader ifrån Irma. Vi gjorde verkligen vårat bästa för att få tid för alltifrån nettobåtar till shopping( även nya favoritbutiken matas)

Nu efter en kort liten semester har jag redan börjat jobba igen, det är stressigt men skönt att säkra inkomsten, men jag vill endast säga tack till Sofia för att vi gjorde den här resan. All kärlek till Köpenhamn.

3 skönhetstips med kokosolja
 
 
Jag är en av dem som är total besatt av den här magiska oljan, kokosolja. Jag använder den här oljan dagligen överallt och speciellt i badrummet, därför tänker jag dela med mig om mina tre bästa tips!
 
En gång i veckan gör jag en hårinpackning som är basert på kokosolja, jag blandar endast oljan med lite citronjucie och sedan låter jag det sitta tills det verkligen torkar in i håret. Håret blir helt magiskt mjukt och har den här känslan av nyklippt, är det inte den bästa känslan? Dock ett tips är att tvätta ur håret extremt noga så inge olja ligger kvar i hårbotten.
 
 
Mitt andra tips är att använda det som sminkborttagning , en tid tillbaka använde jag vanlig sminkborttagning och mina ögon blev väldigt irriterade och min hud väldigt torr. Jag läste ett inlägg på nätet om hur man kan använda kokosolja för att ta bort vattenfast smink och testade det genast, sminket bara rinner av när du använder det vattenfast eller inte hahah.
 
Det sista tipset är att använda det som moisturiser, nu när jag reser till köpenhamn kommer jag endast ta med mig kokosoljan då det funkar som sminkborttagning men även som att återfukta efter. Kokosoljan är lätt och sjunker in i huden på engång, den luktar fantastiskt gott en fräsch doft av kokos. Jag använder det som en nattkräm men går lika enkelt att ha som dagkräm.