Hedlundss

Ångesten och gymnasieval
 
 
Igår var de onsdag och de va den dagen jag har fruktat så länge, ångesten har legat på topp och var helt enkelt tvungen att ta en mini paus och inte sätta mig vid datorn eller mobilen då stressen var för hög. Men nu efter att ha hållt igång i 2 dygn utan att gå in på varken mobil eller dator så mår jag mycket bättre. För er nyfikna så har jag faktiskt inte ens kollat vart jag har kommit in då vi har fått reda på ett fel som har skett med min ansökan så måste söka om så vart jag kom in nu spelar faktiskt ingen roll. 
Jag är ledsen för de har blivit såhär men när phsyket säger att man ska stanna upp får man göra det.
 
Kram på er och hoppas att ni har haft 2 grymma dagar!! 
!Enjoy!
vetekatten
 
 
Igår var jag på en underbar fika med min vän Sofia, vi åt en liten enkel lunch med fika därefter. Vete katten var verkilgen jätte mysigt och väldigt stort, vi åt runt 14 och då var de inte alls mycket folk och måste ge creed till personalen där som var mycket trevliga!!
Cafet hade en mysig miljö och tyckte inte att fikat blev allt för dyrt, maten/fikat va även vädigt gott och jag åt en Ostfralla och en blåbärsbulle.  jag brukar oftast vara ganska kräsen med kaffa och tycker oftast inte om de som serveras på Cafe men detta var väldigt gott och drack 2 koppar!! Dock va den laktosfria mjölken slut men blev serverad soyamjölk så jag överlevde!
!Enjoy!
jobbig dag
 
Hej 
Igår hade jag en dålig dag då jag hade haft en dålig natt sömn och sedan velade jobbet fram och tillbaka ifall jag skulle jobba eller inte, de var helt enkelt en dagbav väntan. När de väl kom fram till att jag inte skulle jobba var jag less och tappate intresset för allt kände att jag tappade kontrollen. Så väl igår gjorde jag väl en av de grejerna som har irriterat mig mest dessa veckor, att rensa garderoben har blivit så tokig på alla kläder som ligger överallt som inte får plats i garderoben men nu äntligen ligger allt där de ska.
 
De va inte bara en dålig dag igår utan hade även mina kusiner som stannade en natt till och vi åt återigen en mysig frukost i gårdagens underbara väder, tal om på vädret så brände jag mina axlar igår och fick bort min T-shirt bränna men fick dock en ny raklinje efter min offshoulders klänning hahah.
Men hoppas ni hade en bättre dag än vad jag hade, men nu ska jag iväg in til stan med en vän för att kolla affärer, fika och allmänt mysig dag.
 
!Enjoy!