Hedlundss

Breakfast at Greasyspoon

I veckan var jag och min fantastiska vän Sofia och åt frukost på Gresyspoon som ligger på söder, helt underbart ställe som serverar frukost och brunch. Jag och Sofia kunde inte välja en rätt så vi valde två tillsammans för de fanns så mycket gott, så vi ville ha något sött och något mer frukost.

Så vi valde ta blåbärspannkakor och en avokadomacka och de var så tur att vi valde att dela för de var så stora portioner så hade verkligen inte kunnat äta upp allt själv. Men själva stället var så mysigt och skulle kunna suttit där i timmar och bara pratat och ätit massa god mat!

¡Enjoy!

Första veckan
(Bild från snapchat, adda mig där ida_hedlund)
 
 
Hej på er!
Som jag skrev i tisdags sa jag ju att jag skulle berätta hur min första vecka har varit i skolan och om jag ska vara ärlig så i början av veckan så ville jag sluta och börja om ville gå tillbaka till grundskolan. Känslan av att komma in i en klass där man kände ingen tyckte jag var för skrämmande och kände mig inte bekväm med klassen.
Men ju mer in i veckan vi kom ju mer kul hade jag!! Nu är de fredag och vi hade en utedag där vi blev indelade för att "lära känna" varandra för att sedan spela en brännboll tunering, vilket gick skit för mitt lag men de var också vad vi siktade efter hahah. Efter vi hade slutat haft en liten picknick kom en tjej i min klass på en underbara iden att  vi skulle gå och käka glass på fjällbackagatan och de vara så kuul!! 
Så just nu ser jag faktiskt fram emot skolan nästa vecka och tycker de är lite tråkigt med helg..
 
Jag hoppas verkligen att vi blir ett enda stort tjejgäng då vi är mest tjejer i klassen haha skulle va såå kul!
 
!Enjoy!
45 min till skolan?

Godmorgon!
Efter 3 dagar av upp 6:00 på morgonen för att sedan gå hemifrån halv 8:00 för att sen ta bussen och tunnelbanan i 45 minuter. Jag ställer mig frågan varje morgon varför jag går upp så mycket tidigare än vad jag behöver? Men har nu upptäckt att jag har ett sånt grovt illamående varje morgon, de är inte första gången detta händer utan har alltid haft ett illamående. Men varje morgon har jag ställt mig frågan är varför har jag valt en skolan som då kommer få mig att ha detta illamående? MEN! Jag har kommit på 2 saker som hjälper mig på morgonen!

1. Cola? Japp på morgonen just för de innehåller socker som gör helt enkelt att de blir mindre illamående, då tipsar jag celsius Cola som ger en tro till att man får i sig socker men inte innehåller något alls!

2. Åk med en kompis! När jag åker med nån så glömmer jag bort mitt illamående för vi babblar på och har så mycket att prata om så tack till min vän Ida som tar bort mitt illamående!

Hoppas detta hjälper nån av er!

¡Enjoy!