Hedlundss

Första advent

Glad advent första advent!
Nu känns de verkligen som julen kommer närmare hela tiden och jag börjar få den här julkänslan i kroppen. Vaknade även upp idag till att de snöade vilket höjde allt! Jag och min mysiga familj åt julfrukost tillsammans drack glögg och hade det jätte mysigt.

Idag blir de en laddad dag först till julmarknad i gamlastan med hela släkten och sedan har vi en trevlig kväll där vi plannerar till julafton, vi är ju en ganska stor släkt så de blir mycket planering hahah!
Hoppas ni också har en mysig advent!

¡Enjoy!

Släpp mig fri - Aleksa Lundberg
I Tisdags skulle vi på en teater med skolan och man kan ju säga att jag var så taggad, teatern ägde rum på Unga klara i Stockholm och de var  ju något skolan bjöd på inför ett kommande arbete. 
I början var jag lite osäker hur föreställningen skulle se ut och om de skulle vara en eller flera vi hade inte fått nån information alls, utom att de skulle handla om normer.
Men snacka om att detta har varit en av de bästa sakerna jag har sett!
Själva teatern handlar om en Ung transkvinnas historia samtidigt som hon berättar om hur transpersoner upplevs i samhället, den var verkligen grym och hur hon berättade denna historia om sig själv samtidigt som hon vävade in karaktäer som gick rakt in i hjärtat på en. Jag fick veta saker under denna teatern som jag inte visste om hur transpersoner upplevs i samhället och hur Sverige inte alls är ett land som respekterar och vill inte att personer ska vara sig själva även hur besviken jag är på mänskligheten.
 
Samtidigt som jag vill berätta allt om detta underbara teatern vill jag att ni själva ska uppleva den då den är fantastiskt. Den bästa saken som var med teatern är att de kändes inte man bara satt och kollade på henne när hon berättade uan man fick vara med och uppleva då hon gick runt i publiken lät publiken läsa upp texter.och vara med i föreställningen.
Denna teatern går nog bara denna veckan tyvärr, hoppas hon gör fler fantastiska verk!
Tack Aleksa Lundberg.
!Enjoy!
Vetekatten med Kim
Igår var jag och min vän Kim på mitt favorit cafe Vetekatten såklart! Ni har säkert märkt att det är mitt favorit cafe, men vi hade ett underbar liten frukost mellan lektionerna jag har ju en extrem lång håtimme på 4h. Men jag tog såklart min blåbärsbulle och lyckades dricka 4 koppar kaffe så jag skakade nästan hela dagen hahah inte så bra. Kim åt chokladmousse bakelse som hon tyckte var jätte god, älskar verkligen Vetekatten.
!Enjoy!