Hedlundss

Fabriq with Sofia

I söndags hade jag en så myysig fika med min vän Sofia på Fabriq, innan vi fikade så fotade vi lite till ett av Sofias små projek men de får ni kika in på hennes blogg!
Väl till fikat så bestämde vi oss för att äta lite gott till kaffet så Sofia tog en Brownie som var suuuper god och jag tog en kaka som även den var oroligt god.
Kaffet var dock lite kallt så de gjorde vi båda besvikna.
Vi satt där och pratade om allt och massa planer hahah, de är verkligen såå kul att kunna sitta ner och bara mysa! Kommer bli mycket sånt nu i höst hahaha.

¡Enjoy!

Knorr middags-kit!
 
I samarbe med Knorr har jag fått testa deras nya middags-kit för 2 personer, jag valde att testa deras risotto för att göra middag till mig och min pappa. De var verkligen så kul att testa något med autentiska smaker och ingredienser för den rätta smaken ! 
 
Steg 1 var att blötlägga de torkade svamparna i varmt vatten och de luktade så gott i köket efter jag öppnade påsen de låg i sååå gott! Svamparna skulle ligga i detta spadet i 2 min för att bli så härligt mjuka.
Sedan ska man steka protinet men efter som jag kör veggie så slängde jag i lite extra svampar för att få endå lite extra.
 
Efter de skulle man slänga ihop allting så de skulle få sjuda tillsammans för att riset skulle få koka med spadet från svampen, till detta så fick man ävrn med kryddor man skulle ha vilket är så smart då behöver man inte ha de här kryddorna som ligger i lådan som man bara ahar andvänt en gång för en maträtt.
 
Efter jag hade låtit de ligga i 15 min blev de så bra jag trodde ju ett tag att jag hade misslyckats men nej de blev verkligen såå bra och tror nästan att de är omöjligt att misslyckas med detta. Det här verkligen så smart att man inte alls behöver lägga till alls mycket endast vatten, färska grönsker och protoinet.
HÄÄÄR har vi slut resultatet de blev såå bra är verkligen så nöjd att de var så enkelt, tror till och med att de gick under 30 min som är utlovad tid båda min pappa och jag tyckte även att de var så gott och pappa sa till och med "vart köper man det här?" de är väll en komplimang haha De blir också såå billigt då du endast behöver tillägga färska grönsaker och protioin! Den kostar runt 35kr så de blir en väldigt god  middag för flera personer eftersom den mättar 2-3 magar!De gör de även enkelt att handla för de är ju inte de roligaste man kan göra och hur bra nu när man är student så kan man stå och göra flera olika lunchlådor på en och samma kvall utan att de tar för lång tid och de finns ingen risk att tröttna eftersom de finns 4 helt olika smaker så de är bara och variera!
 
!Enjoy!'
http://www.knorr.se/produkter/maltidslosningar/middagskit-2portioner/#indian-tikka-masala
My lovely friend Sofia
 
För sex månader sen skrev jag en kommentar på en blogg om mig sjäv för skojs kul tänke att de skulle vara kul med en ny grej, jag skrev då en kommentar där de var säkert 100 andra som skrev. 
Jag såg en annan kommentar jag tyckte var intressant och skickade där efter ett mail.
Efter många sms fram och tillbaka bestämde vi för att ses!
26 mars satt jag på Petite France Cafe drack en latte och åt en mandelbulle med en person jag inte kände, vi satt ute och folk pratade runt omkring oss, själva var vi inte heller tysta. De var en helt ny känsla att lära känna någon på nytt,en männska jag inte att sett förut satt jag nu och bekantade mig med.
 
Sofia,jag har aldrig varit med om en människa som är sååå lik mig hon gillar konst och cafe lika mycket som att skriva och fotografera lik som jaaag.
Sofia är så duktig och inspirerar mig och hennes bloggläsare med henne stora modeintresse och hon är min egna lilla stylist, informerar mig alltid om nya heta modetrender! Thank u  hahah
Många Stockholms cafer som jag tidigare inte haft en aning om öppnade du upp för mig och liskom talanger jag hade visade du mig.
 
Du är idag en av mina närmaste vänner och jag förlitar mig på dig hundra procent, du ger mig så mycket ideer och du betyder så mycket för mig!!
Vi har nu så många saker plannerade tillsammans inför denna höst och jul och vi kommer ha så roligt.
Thank you for being one of my bestfriend!
 
Tack till underbara bloggare Josefin och Vanja för att ni gav mig en av mina bästavänner och jag vet inte vad jag skulle gjort utan henne idaag.Jag tycker att de var den bästa ideen någonsin för ni har kspat så många nya vänskaper och gett mig så mycket och så många fler ni är grymma!!!!
 
!Enjoy!