Hedlundss

Lush bathtime

Idag tog ett morgonbad med en av min favoriter från lush, har haft en feberfrossa och rethosta hela natten så de var skönt att börja dagen varm. Jag som trodde den här sjukdomen skulle vara över men verkar endast bli värre, tänker inte ge med mig och lägga mig ner och vila på mitt enda jullov.!Enjoy!

Spenat och fetaostpaj

En favorit på det vegetariska julbordet blev min mini paj, jag var lite osäker hur min första jul som veggie skulle bli så bestämde mig för att fixa eget! Pajen är väldigt enkel att göra eftersom jag valde färdig pajdeg och de är inte så mycket ingredienser.


Ingredienser 
 Fetaost
Spenat 
Matlagningsgrädde
Sötpotatis
Eggplanta
Ost för granering

Jag placerade pajen i små muffinsformar och förgräddade dem, sedan började byggandes av pajen. Sötpotatisen skivades och placerades längst ner sedan eggplantan, fetaosten hade jag blandat med grädden så då ringlade jag över det. Så lägger du lite spenat och ost så blir det klart!

!Enjoy!

Efter sjukdomstiden

God jul på er, om man nu fortfarande kan säga det? 

Jag har legat sjuk sedan jullovet och haft dagar när jag har mått lite bättre men i snart en vecka har det varit upp och ner. Jag hoppas att ni har haft en riktig mysig helg med massa kärlek! Min julafton har varit underbar och fylld med massa kärlek från släkt,vänner och familj! Mammas sida är väldigt fylld med massa barn och när tomten kom blev de verkligen en julstämning som jag inte har känt fören då. 

Min julaftons outfit bestod av mina första julklappar jag öppnade på morgonen, Jackan och skepperkepsen är nya favvisar!


!Enjoy!