Ida Hedlund

I samarbete med Ellen AB- Hudvården vi aldrig pratar om
Produktrecension i samarbete med Ellen AB

(null)

 
I samarbete med Ellen AB
 
Produktrecension i samarbete med Ellen AB, som är det första företaet jag har hört talas om som faktiskt pratar om det som ingen annan pratar om, hudvården i underlivet. Ett företag som brinner för kvinnors intimhälsa. Det är inget vi kvinnor ens hade en aning om förut, ingen hade någonsin berättat för mig om hur exremt viktigt det är att faktiskt ha koll på bland annat sitt ph-värde. Så när jag fick möjlighet att testa de här produkterna så tyckte jag att det faktiskt skulle vara sjukt spännade att se ifall det faktiskt gjorde nån skillnad. De produkterna som jag fick hem var en Intimate cleansing foam som du kan använda i duschen ( hur perfekt, så behöver man inte använda de där tvålen köpt på nån mataffär som gör allt irriterat ). Den andra produkten är en After shave & Wax gel som du använder efter att du har rakat dig för att minska irritation. Den allra sista produkten var faktiskt en produkt som jag aldrig hade hört talas om, Intimate deo för hur oskönt det än är att prata om det så svettas man ÖVERALLT och då är denna produkt vändningen!
 
Jag har nu under en tid testat produkterna och jag känner att det bästa sättet att förklara för er vad jag tyckte är att recencera dem var för sig!
 
 
 
LN Intimate cleansing foam 
 
Det här är precis den produkten jag har saknat i duschen, jag är en av dem människorna som har tvättat hela kroppen med en tvål från närmaste matbutik. Det jag kan säga er är att jag aldrig kommer göra det igen. Den här produkten kommer stanna med mig föralltid, jag använde den här produkten som tvål men även som raklödder och den passade PERFEKT. Den här produkten innehåller även mjölksyra vilket är något som balanserar pH-värdet, som är något varje kvinna behöver. 
 
Betyg =5/5
 
 LN After shave & Wax Gel
 
Guuud vilken fantastisk produkt, denna after shave kan ha varit den bästa produkten för mitt underliv eller för varenda kvinnas underliv. Det finns ingen kvinnas vars underliv inte blir irriterat efter rakning/vaxning, men efter denna produkt så jag inte upplevt det. Shit vilken produkt alltså, Jag var så imponerad den första gången jag testa den. Den lämnar även en väldigt sval och mjukkänsla + helt parfymfri! Jag rekomenderar. 
 
Betyg =  5/5
 
LN Intimate deo
 
Det här var en av produkterna jag aldrig hade hört talas om men efter lite sökningar på internet och efter att själv ha testat den så vet jag inte hur jag levt utan den. Det är precis som det låter- en intim deo för ditt underliv! De är en spray som undviker otrevliga lukter snabbt även den bibehåller ett perfekt pH-värde. Den var väldigt smidig att använda och luktade faktiskt väldigt trevligt även fast den är helt parfymfri. Deodoranten är även helt fri från aluminium och parabener vilket gör den väldigt skonsam.
 
Betyg = 5/5
 
För att enkelt beskriva de här produkterna så är jag helt kär, jag vet ärlig talat inte hur jag överlevde innan dem eller jag vet inte hur mitt underliv överlevde. Jag önskar att nån hade pratat om det här tidigare så man visste som ung tonåring att det är lika viktigt att ha hudvårdsprodukter för intimvård som att det är att ha för ansiktet. Jag vill bara rekomendera er att investera i i de här produkterna för att det är lika viktigt, även fast ingen har sagt det innan så säget jag det nu. 
 
Om du, precis som jag vill testa nån eller alla dessa produkter så hittar du dem- HÄÄR
 
#Ellen #LNintimatecare