Hedlundss

Maj och Juni
Jag stängde ju ner bloggen under halva maj och juni men jag slutade inte blogga i huvudet, kameran följde med på alla mina olika event och nu ska ni få uppleva det jag gjorde under dessa veckor! För några veckor sen åkte jag iväg till uppsala för att gå på min väns student,jag åkte ner dagen innan och hjälpte till att fixa i ordning förden stora festen som det blev!
Det var så otroligt kul och detvar väldigt länge sen jag var på ett utspring och man glömmer verkligen hur roligt det är med alla studenter som blirfria ifrån skolan! Bara TVÅ år kvar men det känns så himla långt bort!!
 
MIn fina kusin blev även konfirmerad och det var faktiskt riktigt spännade det lyckade även få med mig genom att det fick det att inte bli så kyrkligt. Dem gjorde ett coolt ABBA-medely där det berättade om sin resa och vad dem hade lärt sig, vi åkte sedan hem till dem och åt massa god mat även liite fika! På pappas sida är vi en liten släkt och bara fyra barn där jag är äldst och sedan går det i ordningen vi står i hahha.
 
 
Det absolut bästa på hela juni var ju skolavslutningen, ingen skola på 10 veckor! Det känns helt magiskt att nu kunna planera sin tid som man själv vill, jag jobbar ju dock 3 veckor framåt nu men inga fler inlämningar tack gode gud!! HEJDÅ ETTAN!