Hedlundss

Knorr middags-kit!
 
I samarbe med Knorr har jag fått testa deras nya middags-kit för 2 personer, jag valde att testa deras risotto för att göra middag till mig och min pappa. De var verkligen så kul att testa något med autentiska smaker och ingredienser för den rätta smaken ! 
 
Steg 1 var att blötlägga de torkade svamparna i varmt vatten och de luktade så gott i köket efter jag öppnade påsen de låg i sååå gott! Svamparna skulle ligga i detta spadet i 2 min för att bli så härligt mjuka.
Sedan ska man steka protinet men efter som jag kör veggie så slängde jag i lite extra svampar för att få endå lite extra.
 
Efter de skulle man slänga ihop allting så de skulle få sjuda tillsammans för att riset skulle få koka med spadet från svampen, till detta så fick man ävrn med kryddor man skulle ha vilket är så smart då behöver man inte ha de här kryddorna som ligger i lådan som man bara ahar andvänt en gång för en maträtt.
 
Efter jag hade låtit de ligga i 15 min blev de så bra jag trodde ju ett tag att jag hade misslyckats men nej de blev verkligen såå bra och tror nästan att de är omöjligt att misslyckas med detta. Det här verkligen så smart att man inte alls behöver lägga till alls mycket endast vatten, färska grönsker och protoinet.
HÄÄÄR har vi slut resultatet de blev såå bra är verkligen så nöjd att de var så enkelt, tror till och med att de gick under 30 min som är utlovad tid båda min pappa och jag tyckte även att de var så gott och pappa sa till och med "vart köper man det här?" de är väll en komplimang haha De blir också såå billigt då du endast behöver tillägga färska grönsaker och protioin! Den kostar runt 35kr så de blir en väldigt god  middag för flera personer eftersom den mättar 2-3 magar!De gör de även enkelt att handla för de är ju inte de roligaste man kan göra och hur bra nu när man är student så kan man stå och göra flera olika lunchlådor på en och samma kvall utan att de tar för lång tid och de finns ingen risk att tröttna eftersom de finns 4 helt olika smaker så de är bara och variera!
 
!Enjoy!'
http://www.knorr.se/produkter/maltidslosningar/middagskit-2portioner/#indian-tikka-masala