Hedlundss

25 saker jag vill klara innan 2017
 
Igår blev jag så inspirerad av en av mina favoritbloggare Josefin Dahlberg  som i sin blogg har gjort ett inlägg där hon förklarar att de är 25 saker hon vill göra och sen har hon stryckit under de olika målen hon vill nå denna månad.
Jag kommer varje månad skriva 5 saker jag ska göra denna månaden och kommer att strycka över dem när jag har klarat dem, varje månad kommer jag skriva 5 saker så de kommer bli totalt 15 saker jag ska göra innnan detta år är slut.
Detta inlägg kommer vara ett inlägg jag kommer återkoppla tills detta året är slut, kommer gå tillbaka 1 gång varje månad för att berätta vilka mål jag har klarat av. Målen kan vara stora och små men är där för att förbättra min vardag.
Jag kommer också förklara om de var svårt att uppnå och om det fortsätter efter denna månaden lika bra, jag är verkligen sååå taggad och hoppas detta kommer bli ett bra och lärorikt inlägg.
  1. Lägga upp ett schema för kommande blogginlägg
  2. Köpa en kalender
  3. Läsa en bok minst!
  4. Tapetsera mitt rum
  5. Ta mer outfitbilder
Som ni ser är  de alltifrån små små saker till lite större saker som att tapetsera mitt rum, jag har till 12 november att slutföra dessa saker och då kommer de komma ett inlägg med 5 nya saker och om de andra 5 sakerna har slutförts.
!Enjoy!