Hedlundss

Klarat av 2 av 5 saker

För cirka fyra veckor sedan så skrev jag en lista om 5 mål jag ska hinna klart med innan nästa månad, förra månaden blev jag faktiskt lite stressad vilken inte alls var meningen med denna ide. Jag har gjort två av de fem saker jag skrev upp och är faktiskt  riktigt nöjd!

 Saker jag har gjort är att jag har inför skaffat min en kalendar så lycklig, jag hittade den perfekta kalendern för mig i London på min favorit affär som heter Berskha. Jag hittade då den för ynka 120kr och den räcker mer än ett år, i kalerndern fick du äen lite roliga stickers och så du kan skriva anteckningar. Denn kalender är precis som de jag designade på nätet fast billigare.
 
Super smart litet fack i slutet där man kan lägga in lite hemligheter <33333
 
Den andra saken är faktiskt att jag har lagt upp ett schema för kommande blogginlägg och hur mycket tid jag ska lägga ner på bloggen, eftersom bloggen än så länge är en hobby så blir den lätt bort prioriterad för jobb och skola kommer före även fast bloggen är så mycket roligare. Men jag har lagt upp et schema att de ska komma ett inlägg varannan dag och att de såklart kan bli ett exra inlägg då och då men att varannan dag är planneringen, ni får gärna dela med er om hur ni tycker de låter och ni vill ha något annat system. Om jag hade den tiden skulle jag gärna blogga varje dag men känner då at inläggen inte får den kvaliten jag vill ha och tycker att ni förtjänar och får själv lite ångest av att veta när ni går in på en dag då jag inte har postat en inlägg och att ni blir besvikna.

Tre saker jag inte klarade kommer jag ha i bakhuvudet under denna månaden också och ni kan läsa om i mitt tidigare inlägg (HÄR)

 

Fem nya saker till den 12 December

  • Skickat in mitt CV till ett nytt jobb!
  • Lägga upp ett schema för en mer plannerad träning
  • Köpt min första Julklapp
  • Köra en riktig städning på mitt rum
  • Köpt vinterskor
 
!Enjoy!